Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 dagen in huis!

0

Uw winkelwagen is leeg.

De FlexyStand™ Telefoonstandaard en Tablethouder

2

De meeste eenvoudige uitvindingen zijn doorgaans de beste uitvindingen, is een welbekend credo dat vaak wordt gebruikt door mensen die er verstand van hebben. Dit geldt ook voor de FlexyStands™. Dit is een houder voor je telefoon, waardoor veel zaken worden vergemakkelijkt. Wij verkopen FlexyStands™ van zeer goede kwaliteit. Ze zijn dus niet alleen scherp geprijsd, maar ze zijn ook nog eens duurzaam, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je FlexyStand™ snel vervangen moet worden. Maar wat zijn nu de voordelen voor een FlexyStand™? Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis. In dat geval kan een FlexyStand™ veel voordeel hebben, maar ook gewoon voor je leven in het algemeen. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen.
Comfortabeler videobellen dan ooit met deze Tablethouder!

Facetimen is tegenwoordig zeer populair om te doen. Het geeft namelijk een extra lading aan een gesprek. Mensen worden steeds reislustiger, dus je hebt waarschijnlijk ook veel vrienden die op verschillende plaatsen in de wereld wonen. Die kun je dus ook niet elke dag zien en dat is natuurlijk ontzettend jammer. Met Facetime hoor je niet alleen de stem, maar kun je die persoon dus ook zien en heb je dus een betere connectie. Het nadeel is echter dat Facetimen soms best lastig kan zijn. Want hoe moet jij je tablet of telefoon nu vasthouden? En misschien wil je wel Facetimen, maar tegelijkertijd ook wat anders doen? In beide gevallen is een Tablethouder dan aan te raden, zodat je geen flikkerend beeld krijgt en alles op één positie blijft staan.
Zeg vaarwel tegen nek- en schouderpijn!

Een ander voordeel is dat veel mensen naar beneden kijken bij de telefoon. En mensen zitten vaker op de telefoon dan ooit tevoren, met als tragisch gevolg dat ze daar onbewust veel klachten van krijgen. Een standaard is echter zeer goed voor je gewrichten. Het zorgt ervoor dat je daar veel minder last van hebt en ook dat is uiteraard zeer voordelig. Misschien heb je wel regelmatige een stijve nek, maar weet je helemaal niet waardoor dat komt. Dit kan dus komen vanwege je telefoon en dat je nooit een standaard gebruikt. Maar ook andere klachten kunnen ermee worden voorkomen.

Dé perfecte Telefoonstandaard tijdens het koken!

Ben jij iemand die het leuk vindt om lang in de keuken te staan? Vind je het bijvoorbeeld leuk om heerlijk uitgebreid te koken, ook voor jezelf? Dan is dat natuurlijk fantastisch, maar als je uitgebreid gaat koken heb je ook vaak dode momenten. In die gevallen kan het voordelig zijn om je telefoon op de Telefoonstandaard te zetten. Zo kun je verschillende zaken tegelijk doen. Misschien was er nog een leuk interview die je echt moest kijken. Dan kun je dit heerlijk combineren met het koken. Tijdens het koken heb je natuurlijk ook vaak last van vieze handen. Dat probleem heb je dus ook niet, aangezien de telefoon gewoon op een standaard staat. Het is dus kortom ideaal en je kunt er zeer veel profijt van hebben. Want koken doe je vrijwel elke dag, dus dat zegt wel iets over de relevantie van dit product.
FlexyStands™ Auteur
FlexyStands™ Auteur