Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 dagen in huis!

0

Uw winkelwagen is leeg.

GARANTIE

Niet Tevreden? 100% Geld Terug Garantie

Bij FlexyStands™ is het gemakkelijk om je product te retourneren. Je kunt nieuwe, ongebruikte en verkoopbare FlexyStands™ omruilen of retourneren. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Je kunt je retour aanmelden via het retourportaal.

We zullen je verzoeken om foto’s van het defecte product te sturen om de oorzaak vast te kunnen stellen. Alle FlexyStands™ worden met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen vervaardigd. Neem contact met ons op wanneer jouw product niet aan de kwaliteitseisen voldoet of defect is. We zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Betalingsmogelijkheden

We bieden verschillende veilige betaalmethoden aan op onze website. Dit wordt verzorgd door Mollie, Shopify en PayPal. Je kunt betalen met credit card of online bankoverschrijving. Je kunt gebruikmaken van de volgende diensten:

iDeal
PayPal
MasterCard
Visa
Amex
Maestro
Bancontact
Belfius

Mocht je verder nog vragen hebben, bekijk dan even onze veelgestelde vragen pagina. Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.