Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 dagen in huis!

0

Uw winkelwagen is leeg.

Veelgestelde Vragen

Bestelling en Levering

De gemiddelde levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen voor zowel Nederland als België.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces.

Heb je 5 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Wij nemen de gehele verzendkosten van de bestelling op onze rekening. Dit betekend dat de verzendkosten 100% GRATIS zijn.

Ruilen en Retourneren

Zeker! Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling uitgebreid te testen. Ben je niet tevreden, dan kan je deze retour sturen zonder opgaaf van reden.

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit niet zo zijn vinden wij dit heel jammer en horen wij ook graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Als dit het geval is zullen wij ervoor zorgen dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw bankrekening staat.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace Code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Klik op deze LINKom je retour aan te melden en het retourlabel aan te maken.

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening staat.

 

Track en Trace

Zodra je bestelling verstuurd is door PostNL verzenden wij per e-mail de Track&Trace code.