Voor 23:45 besteld is morgen in huis met PostNL!

0

Uw winkelwagen is leeg.

Veelgestelde Vragen

Bestelling en Levering

De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen voor zowel Nederland als België.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces.

Heb je 5 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Wij nemen de gehele verzendkosten van de bestelling op onze rekening. Dit betekend dat de verzendkosten 100% GRATIS zijn.

Ruilen en Retourneren

Zeker! Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling uitgebreid te testen. Ben je niet tevreden, dan kan je deze retour sturen zonder opgaaf van reden.

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling. Mochtdit niet zo zijn vinden wij dit heel jammer en horen wij ook graag wat wijkunnen doen om je tevreden te stellen.

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen naontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na deze melding hebje nogmaals 14dagen om het product daadwerkelijk retour testuren. Als dit het geval is zullen wij ervoor zorgen dat hetaankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzendingop uw bankrekening staat.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag ofomruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien vanlabels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporenbevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen teweigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt ofbuiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & TraceCode. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Orders met besteldatum VOOR 01/02/2021:

Klik op deze LINKom het retourformulierte downloaden en uw product te retourneren.

Orders met besteldatum op en na 01/02/2021:

Klik op deze LINKom je retour aan te melden enhet retourlabel aan te maken.

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat hetaankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening staat.

 

Track en Trace

Zodra je bestelling verstuurd is door PostNL verzenden wij per e-mail de Track&Trace code.