Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 dagen in huis!

0

Uw winkelwagen is leeg.

Waarom een FlexyStand™?

VRAAG HIER JOUW GRATIS FLEXYSTAND™ MET LOGO AAN!

Dit zeggen onze klanten!

Voor de 301e verjaardag van ons concern zocht a.s.r. voor haar medewerkers naar een duurzame attentie die past in deze tijd van thuiswerken. De keuze viel op de houder van FlexyStands.

De samenwerking en communicatie met FlexyStands verliep heel plezierig. De bereikbaarheid van de contactpersoon was goed en de terugkoppeling op vragen ging erg snel. Onze medewerkers zijn erg blij met de handige en stabiele houder.

--

José F.

Via social media ben ik in contact gekomen met Jelle van FlexyStands. De FlexyStand Telefoonstandaard leek ons een leuk artikel voor de PV AAConnected van ABN AMRO. We hebben gratis sample ontvangen en zijn hier helemaal enthousiast over geraakt!

Het assortiment is inmiddels behoorlijk uitgebreid en de samenwerking is helemaal top. Goede service en snelle reacties.

--

Ankie A.

Voordat ik FlexyStands tegenkwam, wist ik niet eens dat deze handige life-saver bestond...

De prettige manier van communiceren heeft mij ertoe gezet dat ik contact heb opgenomen. We hebben een gratis sample ontvange en vervolgens een grote bestelling geplaatst.

En... we kunnen niet meer zonder! Ik, mijn collega's en onze klanten zijn allemaal heel gelukkig geworden van de FlexyStand!

--

Babs S.


VRAAG HIER JOUW GRATIS FLEXYSTAND™ MET LOGO AAN!

Contact

Heb je vragen of heb je minder dan 50 FlexyStands™ nodig? Vul het contactformulier in en één van onze specialisten komt binnen 24 uur bij je terug!